Om je ongestoord te kunnen verplaatsen, is een auto altijd de beste optie. Autoverhuurbedrijven bieden een breed scala aan auto's aan. Van klassiekers tot luxe auto's, van stadsauto's tot SUV's, u kunt uw ideale auto vinden qua prijs, stijl en opties.

Verhuurbedrijven die de beste auto's aanbieden

Mensen huren om verschillende redenen een auto. Er zijn veel autoverhuurbedrijven, en het aanbod varieert van bedrijf tot bedrijf. Het is daarom belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een keuze maakt. Er zijn een aantal zeer goede vergelijkingssites, met opties om de beste huurautodeals eruit te filteren. Een van de filterselecties is de kwaliteit van de auto's. Voor degenen die een topklasse auto willen huren, de nieuwste SUV's of luxe sedans met geweldige functies zoals stuurbekrachtiging, ingebouwde camera's of het nieuwste op het gebied van GPS, zijn er verschillende autoverhuurbedrijven in deze sector, zoals Virtuo, Hertz, Avis, Budget of Sixt die een breed scala aan sport- en luxe voertuigen aanbieden.

De beste low-cost autoverhuurbedrijven

Voor wie niet per se op zoek is naar comfort en esthetiek, maar gewoon een voertuig nodig heeft om zich te verplaatsen tegen een betaalbare prijs, bestaan dit soort aanbiedingen. Maar u moet voorzichtig zijn, want sommige bedrijven bieden zeer aantrekkelijke tarieven, maar in ruil daarvoor laat de kwaliteit van de dienstverlening te wensen over. En vaak rekenen ze extra voor andere opties. Neem de tijd om meer te weten te komen voor u een keuze maakt. De publiekskeuzes voor de beste goedkope autohuur aanbiedingen zijn Alamo, Virtuo, edreams, govoyages, Sixt, Hertz, Budget, Europcar, en Avis.

De beste huurvoorwaarden

In het algemeen hebben alle huurauto's een basisverzekering, zoals een diefstalverzekering en een gedeeltelijke ongevallenverzekering. Echter, sommige verzekeringen kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder of soms handicaps voor sommige bedrijven. Afgezien van de verzekering zijn er ook verplichte vergoedingen, zoals achterlatingskosten, luchthavenbelastingen en plaatselijke belastingen. Daar komen nog het brandstofbeleid, het kilometertariefsysteem, opties zoals GPS, airconditioning of de toevoeging van een kinderstoel bij. Benzine of diesel, handgeschakeld of automaat, al deze opties zijn belangrijk bij de beslissing om een auto te huren. De beste aanbiedingen worden aangeboden door Hertz, Alamo, Europcar, Avis, Rent a car, Movida of geniet van autohuur.